Stolt på av 240.000+ mennesker

Vitenskapelig bevist

Volumrabatter på opptil 15%

Handlekurven din

Handlekurven din er tom

Sjekk ut disse kolleksjonene!

Rustikk bønne- og grønnkålssuppe for hjertet

I dag dykker vi ned i en deilig og dypt tilfredsstillende oppskrift: Rustikk bønne- og grønnsakssuppe for et sunt hjerte. Denne mettende skålen er ikke bare full av smak, men også full av godhet!

La oss snakke om stjernene i showet: bladgrønnsaker! Spinat, grønnkål eller kål – valget er ditt – er næringsrike kraftpakker. De er fulle av vitaminer og mineraler, og de inneholder også nitrater, som hjelper med å slappe av blodårene og forbedre blodstrømmen.

Og ikke glem bønnene! De er en fantastisk kilde til protein og fiber, og studier har vist at de kan bidra til å senke kolesterolnivået. Når du bruker hermetiske bønner, velg alltid varianter med lavt natriuminnhold eller skyll dem grundig for å redusere natriuminntaket.

Se videoen Cooking with Celebrate nedenfor for hele oppskriften:



MATLAGING MED CELEBRATE - Rustikk bønne- og grønnsakssuppe for et sunt hjerte


   Gir: 4 porsjoner Forberedelsestid: 5 min Koketid: 25 min


Ingredienser

  • 1 spiseskje olivenolje

  • 1 kopp gulrøtter i terninger

  • 1 liten løk i terninger

  • 2 hvitløksfedd hakket

  • 2 kopper grønnkål, kål og/eller kål hakket

  • 1 boks hvite bønner, pintobønner, svartøyde erter eller favorittbønner skylt og avrent

  • 4 kopper lavnatrium kylling- eller grønnsaksbuljong

  • 1 spiseskje soyasaus

  • 1 spiseskje eplecidereddik eller etter smak

  • 2 kopper ferske spinatblader valgfritt

Instruksjoner

  1. I en 2 eller 3 liters tung gryte eller jerngryte, varm olivenolje over middels varme. Tilsett gulrot og løk i terninger og sautér til de er møre, omtrent 7-10 minutter. Tilsett hvitløk og kok i ett minutt til.

  2. Tilsett grønnkål (eller kål eller kål) og sautér i ytterligere 10 minutter eller til de er møre.

  3. Tilsett buljong og la det småkoke forsiktig.

  4. Tilsett skylte bønner, soyasaus og eplecidereddik.

  5. Avslutt med å tilsette fersk spinat rett før servering.

  6. Server i store boller toppet med krutonger (valgfritt).



Last ned oppskrift

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Vennligst merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres